Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

Cefar REHAB X2

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Zaloga: Na zalogi

369,00 €
ALI

Hiter pregled

Cefar Rehab X2 je idealen 2-kanalni elektrostimulator za mišice vodilnega svetovnega TENS proizvajalca (švedski CEFAR), ki pripada isti medical grupaciji kot Compex – ameriškemu DJO Global. Zaradi le 2 kanalov sicer omogoča hkratno tretiranje le npr. ene noge, ene roke, itd., a vsebuje vse osnovno potrebne programe za tretmane običajnih patologij in tudi nekaj TENS programov za izničenje kroničnih bolečin.

Povpraševanje

Za vse informacije nas lahko pokličete na 041 614 181 ali nam pišete preko kontaktnega obrazca.

Več pogledov

Compex Rehab X2 elektrostimulator za mišice je izjemno prijazen za uporabo, primeren je za rehabilitacijo v ortopediji, nevrologiji, fizikalni in medicinski rehabilitaciji, medicini športa. Je osnovni rehabilitacijski štirikanalni model z najvažnejšimi elektroterapevtskimi programi za TENS in NMES. Compex REHAB X2 elektrostimulator za mišice je namenjen osnovni profesionalni rabi fizioterapevtom, fiziatrom, ortopedom, športnim zdravnikom, drugim zdravstvenim strokovnjakom.

PROGRAMI: Cefar Compex Rehab X2 elektrostimulator za mišice ima 5 protibolečinskih programov, 2 za ogrevanje mišic, 8 programov prekinjajoče (intermitentne) stimualcije, 1 program alternativne stimulacije, 3 programe z aktivnim počitkom, 3 programe za krepitev mišic, 2 programa za regeneracijo in 2 masažna programa.

Send inquiry? Yes, with price
Povpraševanje Za vse informacije nas lahko pokličete na 041 614 181 ali nam pišete preko kontaktnega obrazca.

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').