Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

TENS

TENS

TENS programi z najkvalitetnejšimi in pravilnimi elektro impulzi vodilnih elektrostimulatorjev na svetu – Cefar in Compex – so medicinsko dokazano popolnoma varni, vsi naši inštrumenti izpolnjujejo najvišje evropske in tudi ameriške medicinske standarde. Cefar in Compex sta v svetu najpriznanejši blagovni znamki v analgetičnih pristopih mnogih izpostavljenih klinik, tudi v porodišnicah neposredno med porodom.

TENS je elektrostimulacija, s katero vplivamo na zaznavanje bolečine. TENS je neinvazivna metoda elektroterapije brez stranskih učinkov. Električni impulzi nizke jakosti preprečijo prenos bolečinskih dražljajev do možganov. Uporablja se za izdatno zmanjšanje, izničenje kroničnih bolečin.

Vsi naši CefarCompex elektrostimulatorji imajo protibolečinske programe, ki jih po namembnosti in število kanalov ločimo v skupine :

  • 1-kanalni in 2-kanalni Cefar elektrostimulatorji, so cenovno zelo primerni za domačo uporabo, čeprav se uporabljajo tudi v protibolečinskih ambulantah in drugih zdravstvenih okoljih. To so Cefar Basic, Cefar Easy, Cefar Primo Pro ter Cefar Rehab X2.
  • 4-kanalni Compex elektrostimulatorji imajo TENS tretmane vgrajene v posebnih analgetičnih menijih siceršnje cele palete programov za mišično stimulacijo. Omogočajo hkratno izvajanje mišično-stimulacijskega in TENS tretmana, kar bistveno poveča uspešnost tretiranja mnogih patologij. Za protibolečino priporočamo Compex Rehab 400, vse ostale modele si oglejte na elektrostimulatorji Compex.

 

»mi TENS« je izjemna tehnološka inovacija švicarskih medicinskih in elektronskih strokovnjakov, ki je vgrajena v nekatere COMPEX modele (mi SPORT in večina profesionalnih medicinskih 4-kanalnih Compex modelov). Posebni »mi Senzor« (»mi« = muscle inteligence) sprotno med samim izvajanjem TENS tretmana izvaja avtomatizirano prilagajanje intenzivnosti TENS tretmana trenutni občutljivosti mišičnih vlaken. Na ta način ne more priti do prevelike intenzivnosti, prevelikega vnosa impulzov visoke frekvence, kar pri običajnih TENS tretmanih lahko povzroča neprijetne dodatne bolečine.

IntAct in Compex strokovnjaki naše Akademije vam pomagamo pri izboru ustreznega modela za rešitev vašega bolečinskega problema, predvsem tudi svetujemo izbor ustreznega TENS tretmana iz palete programov, vgrajenih v Cefar in Compex mišične stimulatorje. Glede na naravo in področje bolečine vam določimo nastavitve parametrov stimulacije ter položaj in število elektrod.

6 izdelkov

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction

6 izdelkov

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction