Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

Intact akademija

 

 Utrinki s ponedeljkovega športnega Seminarja na Bledu o SPECIALIZIRANEM TRENINGU ZA KREPITEV DIHALNE MOČI – POWERbreathe in za zdravstvene strokovnjake respiratorne fizioterapije ter pulmologije v Ljubljani. Tudi nekaj najboljših veslačev na čelu s selektorjem in trenerjem Milošem Janšo je preizkusilo te izjemno koristne napravice, opravilo test dihalne moči in od strokovnjaka iz Anglije dobilo neposreden komentar in nasvet za nadalnje delo s PowerBreathe napravicami kot pomemben kamenček v mozaiku planiranja veslaških uspehov.

  

  
 

Utrinki iz Compex strokovnega srečanja in praktične delavnice v Medulinu. Udeležencev je bilo kar nekaj, vprašanj in tematik neskončno, saj nas Compex nikoli ne pusti ravnodušnega.

 

 

 


 

Vabimo  vse športnike/ce, tako rekreativne kot vrhunske, ki bodo v prvomajskem tednu na pripravah ali dopustu v Istri, da se v TOREK, 29.aprila ob 19:30  v hotelu ARCUS  (Medulin pri Puli) udeležijo

 

STROKOVNEGA SREČANJA s PREDAVANJEM in PRAKTIČNO DELAVNICO O APLICIRANJU SODOBNIH PRIROČNIH TEHNOLOGIJ V ŠPORTNEM TRENINGU in ŠPORTNI REHABILITACIJI ! 

 

Tematike:

 

*  Elektromišična stimulacija

 

*  Krepitev in meritve dihalnih sposobnosti za zmanjšanje zadihanosti

 

*  Zaščita in treniranje s športno poškodbo

 

*  Merjenje pretreniranosti 

 

Vodja strokovnega srečanja:   Andrej Švent, dir. Intact Akademije

 

V sodelovanju s Tekaško šolo Anica Živko

 

Delali bomo s tehnologijami:   Compex, PowerBreathe, Zamst, CheckMyLevel, MIO 

 

Informacije

 

Slo - 051665807,  041614181

 

Hr – 098573822

 

Srb - 0621890945


 


Intact Akademija predstavlja strokovno izobraževalni del celotne skupine Intact. Kot edini uradni in pooblaščeni zastopnik v Sloveniji z več kot 23 letnimi izkušnjami vam Intact Akademija omogoča: 

  • spremljanje strokovnih člankov na naši spletni strani iz športnih področij,

  • veliko možnosti izobraževanja na področju elektrostimulacije Compex, dihalnih tehnik PowerBreathe in Zamst
  • organizirana predavanja in seminarje, ki jih vodijo domači in mednarodni strokovnjaki, fizioterapevti z dolgoletnimi izkušnjami v športu in medicini.

 Utrinki s seminarja SVETOVNE NOVOSTI V ELEKTROTERAPIJI za fizioterapevte, dne 7.3.2014.

 

Hvala vsem udeležencem za sodelovanje na seminarju. Prepričani smo, da smo vam približali aktualne tematike in vam vlili poguma za še konkretnejše izvajanje terapij s pomočjo naših vrhunskih tehnologij. 

 

    

 

 

Izjavi dveh fizioterapevtk :

 

»Super je bilo!  Nekaj novega in nekaj osvežitve znanja!«;  Mojca.  

»Pohvalila bi včerajšnje predavanje. Bilo je zelo zanimivo in dobro organizirano. Predavatelji so na zanimiv način predstavili vse novosti in aparate. Res vse pohvale!«;   Kristina. 


 

 Na športnem seminarju COMPEX - IZVAJANJE MIŠIČNE STIMULACIJE v treningu in pripravah na športni nastop, dne 28.2. 2014, je bilo pestro, udeleženci so dobili teoretično jasno razlago razlike med posameznimi Compex programi.

V praktičnem delu pa smo izvajali stimulacijo s pomočjo smučarja Roka Perka, ki se je v Sočiju na treningu smuka žal poškodoval, Compex Wireless stimulator pa je zdaj njegov »najboljši prijatelj«.  Vodilni slovenski Compex strokovnjak Andrej Švent je tako njemu kot ostalim udeležencem svetoval izbor tretmanov, izbor treninških Compex pristopov za njihovo osebno potrebo.

Objave naših nadalnjih seminarjev iz področij mišične elektrostimulacije, treninga za dvig dihalnih sposobnosti, zaščite in tretiranja športnih poškodb, športne pretreniranosti, srčnega monitoringa, medicinske in fizikalne rehabilitacije   spremljajte na  www.intact.si;  www.facebook.com/compexslovenija Intact Akademija predstavlja strokovno izobraževalni del celotne skupine Intact. Kot edini uradni in pooblaščeni zastopnik v Sloveniji z več kot 23 letnimi izkušnjami vam Intact Akademija omogoča: 

  • spremljanje strokovnih člankov na naši spletni strani iz športnih področij,

  • veliko možnosti izobraževanja na področju elektrostimulacije Compex, dihalnih tehnik PowerBreathe in Zamst
  • organizirana predavanja in seminarje, ki jih vodijo domači in mednarodni strokovnjaki, fizioterapevti z dolgoletnimi izkušnjami v športu in medicini.

Vabljeni na ogled slik iz naši seminarjev in strokovnih izobraževanj:

  • Strokovni seminar Čatež 

            čatež seminar       


            čatež seminar 2   čatež4


  • Strokovni seminar Šmarješke Toplice 

                     

                      

     

  • Simpozij Koleno UKC

                  SIMPOZIJ KLENO