Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

O nas

INTACT - smo vodilni ponudnik znanj in inovativnih tehnologij globalnih blagovnih znamk; že 23 let. Delujemo v Sloveniji, Srbiji, Makedoniji in na Hrvaškem.

Zaradi naše aktivnosti se dandanes trenira s pulzmetri, se hodi Nordijska hoja, se izvaja elektromišična stimulacija v športu in zdravstvu.

  • Postavili smo temelje in popolnoma razvili uporabo Polar pulzmetrov v športu, zdravstvu in šolstvu; od 1993-2010.
  • Danes tako ni športnika, rekreativca, kateremu na roki ne bi piskal in utripal nek pulzmeter; ko smo začeli l.1993, ni nikomur.

V IntAct-u smo na tem področju našli zdaj še prijaznejšo tehnologijo kanadskega proizvajalca MIO: EKG točen pulzmeter BREZ ODDAJNEGA TRAKU okrog prsi.

+ Nordijsko hojo smo v Sloveniji prvi predstavili mi –leta 2003, jo v naslednjih 6 letih razvili skozi sistem edukacije inštruktorjev pod okriljem svetovne zveze INWA, ekskluzivno smo zastopali in prodajali nordijske palice vodilnega svetovnega proizvajalca EXEL. Strokovni direktor IntAct Akademije Andrej Švent je s sodelavci in nekaj klubi NH ustanovil Zvezo za Nordijsko hojo v Sloveniji in na Hrvaškem, kot mednarodni inštruktor INWA vodil usposabljanja v kar 5 državah. Danes se »po nordijsko« hodi v Sloveniji kot plod našega dela, na kar smo zelo ponosni.

+ Elektroterapija se je v Sloveniji uporabljala le v izjemnih primerih in zelo omejeno. Skupaj z vodilno tehnologijo na svetu - švicarskim COMPEXom smo od l.2002 pa vse do danes razvili doktrino izvajanja elektromišične stimulacije v športu in zdravstvu. Zaradi naše poslovne uspešnosti in visoke strokovne usposobljenosti na področju elektroterapije so nam po poslovnih širitvah Compex-a pripadla tudi zastopstva vodilne blagovne znamke na področju protibolečinskih tretmanov – švedski CEFAR in največjega proizvajalca inštrumentov za rehabilitacijsko medicino – ameriški CHATTANOOGA.

Podjetje: Intact d.o.o.

Naslov: Brnčičeva 13,1231 Črnuče
Kontakt: 01 544 66 40, 041 614 181
E-pošta: info@intact.si

Delovni čas: ponedeljek-petek od 9 do 15 ure, ostalo po dogovoru