Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

Odpravljanje dihalnih težav

Odpravljanje dihalnih težav

Dihanje je osnovna življenjska potreba človeka, brez katerega ni mogoče preživeti. Dihamo pravzaprav nezavedno, o tej telesni funkciji niti ne razmišljamo, a ko pride že do najmanjše ovire pri dihanju, je to opozorilo, da je dihanje zelo pomembna funkcija.

POWERbreathe inspiratorno mišični trening je nastal zaradi potreb različnih ljudi, saj odpravlja dihalne težave z zadihanostjo tako pri ljudeh, ki imajo dihalne stiske že pri vsakodnevnih opravilih kot pri zelo aktivnih športnikih.

PowerBraethe deluje na principu odpora zraka, deluje popolnoma preprosto, učinkovito in brez vsakršnih zdravil. Učinki dihalnega treninga 2x dnevno, so vidno že v nekaj tednih.

Znanstveniki v Univerzah Loughborougha in Birminghama so odkrili, da se inspiratorna dihalna mišica odziva na trening prav tako dobro kot ostale mišice v telesu – medtem ko je mišica nekaj tednov stalno obremenjena se prilagodi; poveča se njihova čvrstost, moč in vzdržljivost. Prav tako je z inspiratorno mišico, ki je bistvenega pomena pri napornih treningih ali oteženem dihanju. Namreč pretok krvi in otečene noge so zelo povezane z respiratornim delom. V kolikor je vdih otežen pri vnosu kisika pod dodatno obremenitvijo, kisik v krvi pada. S PowerBreathe dihalni trenažerjem si občutno izboljšamo čvrstost inspiratorne mišice, kar pomeni višek podane krvi izkoriščen v smislu porasta izhodne moči.

Trenutno ni dodanih nobenih produktov.