Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

PowerBreathe tehnologija

PowerBreathe tehnologija

POWERbreathe dihalni trenažer je preprosta naprava s katero si lahko občutno izboljšamo čvrstost inspiratornih mišic. Idealen je za ljudi, ki so zaradi bolezni ali starosti, zaradi prevelike fizične aktivnosti zelo zadihani. Raziskave so pokazale, da trening inspiratornih mišic, predvsem trebušne prepone in mišic za širjenje prsnega koša, izboljša splošno telesno spodobnost in maksimizira učinkovitost omenjenih mišic pri napornih treningih.

POWERbreathe trenažer deluje le s pomočjo tehnike upora zraka. Ta tehnika krepi respiratorne mišice, saj jim poveča težavnost, s katero se soočajo pri širjenju prsnega koša. Enako kot povečate volumen mišic na rokah s pomočjo uteži v vašem priljubljenem fitnes centru. Pri dihanju skozi POWERbreathe napravo boste občutili, da se pri vdihovanju zraka dosti bolj trudite, kot bi se brez naprave. S pomočjo posebnega ventila dihalni trenažer regulira propustnost količine vdihanega zraka, zato so dihalne mišice prisiljene delovati močneje, s časom in z konstantnim stopnjevanjem intenzivnosti treninga pa te mišice posledično tudi okrepimo. Vdih skozi poseben, higiensko in antibakteriološko izdelan ustnik opravimo hitro in močno, saj moramo ustvariti dovolj veliko vlečno silo za odprtje ventila. Tako se zrak v napravici sprosti in preide v naša pljuča. V pljuča moramo torej prejeti veliko količino zraka v najkrajšem možnem času. Pri izdihu nam naprava ne ponudi odpora, zato lahko počasi in normalno izdihnemo ter tako sprostimo prsni koš in respiratorne mišice.

Že po nekaj dneh uporabe POWERbreathe Classic dihalnega trenažerja, ki je zelo enostaven za uporabo in se deluje brez zdravil, bodo vaše mišice bolj krepke; po treh tednih uporabe boste manj zadihani; po štiri tednih pa boste veliko lažje opravljali vsakodnevne aktivnosti.

Na voljo so različni modeli PowerBreathe dihalnega trenažerja za različne stopnje treninga, od starejših ljudi, asmatikov do zelo aktivnih in vrhunskih športnikov. Najnovejša tehnologija PowerBrathe Kinetic serije pa vam omogoča, da svoj dihalni trening spremljate na računalniškem zaslonu.

Trenutno ni dodanih nobenih produktov.