Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

Powerbretahe Pink Stopnja 1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Zaloga: Na zalogi

69,00 €
ALI

Hiter pregled

PowerBreathe Pink Stopnja 1 dihalni trenažer, je naprava za treniranje inspiratornih mišic, primerna za ljudi, ki so zaradi fizične aktivnosti zelo zadihani. Ergonomski Hi-tech dizajn, optimiziran pretok zraka in antibakterijska odličnost, so novosti ki jih prinaša serija Iron.


PowerBreathe Pink dihalni trenažer izboljšuje kvaliteto življenja zgolj s 30 vdihi 2x dnevno, brez sočasnega jemanja zdravil.

Povpraševanje

Za vse informacije nas lahko pokličete na 041 614 181 ali nam pišete preko kontaktnega obrazca.

Več pogledov

Trening s PowerBreathe Pink Stopnja 1 dihalnim trenžerjem učvrsti inspiratorne mišice predvsem trebušne prepone in mišice za širjenje prsnega koša, izboljša splošno telesno spodobnost ter maksimizira učinkovitost omenjenih mišic pri telesni vadbi. PowerBreathe Pink Stopnja 1 dihalni trenažer je namenjen vsem ljudem, ki že ob najmanjšem naporu zelo zadihani; asmatiki, rekreativni športniki ter starejši ljudje, katerim je bistveno ohraniti in povečati vzdržljivost inspiratorne mišice ter ljudem, ki so bili nedavno poškodovani ali so še v procesu okrevanja, ter skušajo s PowerBreathom obnoviti prvotno fizično kondicijo inspiratorne mišice.

 

Send inquiry? Yes, with price
Povpraševanje Za vse informacije nas lahko pokličete na 041 614 181 ali nam pišete preko kontaktnega obrazca.

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').