Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

Srčna frekvenca-nasveti

Srčna frekvenca-nasveti

Eden izmed ciljev aerobne vadbe je, da izboljšamo delovanje našega srčno-žilnega sistema, katerega središče je naše srce. Z merjenjem frekvence srčnega utripa  lahko spremljamo, s kakšno intenzivnostjo srce deluje. Ko se enkrat naučite pravilno meriti vašo frekvenco, vam bo to prineslo številne prednosti, ki jih sicer ne bi imeli.Nekatere izmed njih so:

- varnost (višina frekvence srčnega utripa nam pove, s kakšno intenzivnostjo vadimo. Z njeno pomočjo pa lahko tudi sklepamo, če s treningom pretiravamo. Tako bomo vedeli, kdaj je potrebno prenehati in se tako izogniti morebitnim poškodbam.)

- učinkovitost (Seveda pa nam višina frekvence srčnega utripa lahko tudi pove, da ne vadimo dovolj intenzivno, torej je naš trening neučinkovit. Ko se torej vaš srčni utrip spusti pod nastavljeno spodnjo mejo, je čas, da nekoliko povečate intenzivnost.)

- boljša kondicija (Ko boste nekaj tednov spremljali vašo frekvenco, ter redno vadili, boste opazili, da lahko vadite z večjo intenzivnostjo, frekvenca vašega srčnega utripa pa bo nižja. Na tak način vam vaše srce sporoča, da pridobivate kondicijo. 

 

Z MIO URO BREZ ODDAJNEGA PASU si boste lahko srčno frekvenco lahko izmerili na preprost in hiter način, kar vam bo pomaglo, da bo vaša telesna vadba bolj učinkovita.

Trenutno ni dodanih nobenih produktov.