Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

Udarni valovi SHOCKWAVE

Najnovejša tehnologija DJO-a za zdravljenje muskuloskeletalnih in nevroloških motenj in motenj mehkega tkiva, ki jo proizvaja Chattanooga.

Chattanooga s ponosom predstavlja svojo zadnjo inovacijo, INTELECT RPW. Desetletja izkušenj v dizajniranju in izdelavi rehabilitacijskih naprav so se zlila v napravo za terapijo z radialnimi udarnimi valovi. Gre za inovacijo, revolucionarno po dizajnu, stilu in uporabi. V INTELECT RPW je vgrajena množica množica funkcij, ki ne obstajajo na nobenem drugem tovrstnem instrumentu na svtevnem trgu. Kljub sofisticiranosti same naprave in njene tehnologije, ki odgovarjajo vsem potrebnim medicinskim standardom, je uporabniška enota za uporabljanje z napravo zelo intuitivno skonstruirana in tako izjemno prijazna uporabniku. Radialni valovi so izvrstna, neivazivna metoda tretmana zdravstvenih problemov, katere je sicer težko ozdraviti. Ena od prednosti te metode so gotovo praktično neznani in zanemarljivi stranski učinki.

 

 

1 izdelkov

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction
  1. Udarni valovi SHOCKWAVE

    Udarni valovi SHOCKWAVE

    0,00 €

    Radialni udarni valovi so izvrstna, neinvanzivna metoda tretmana zdrvastvenih problemov, katere je sicer zelo težko ozdraviti. Gre za inovacijo, revolucionarno po dizajnu, stilu in v uporabi. V instrumentu INTELECT RPW je vgrajena množica funkcij,...
    Več...

1 izdelkov

na stran

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction