Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

Stezniki ZAMST

Stezniki ZAMST

 

ZAMST je program vrhunskih dinamičnih steznikov in drugih proizvodov za zaščito pred športnimi poškodbami in za omogočanje izvajanja športne ali rekreativne aktivnosti kljub določenim poškodbam ali patologijam.  Obenem so ZAMST stezniki zelo primerni za vsakogar, ki se srečuje s problemom slabše ali omejene gibljivosti, ne glede na to ali je športnik ali ne. 

ZAMST steznike odlikujejonajvišja funkcionalnost in učinkovitost, udobno nošenje, enostavna uporaba.

 ZAMST je športni proizvodni program vodilne japonske grupacije na področju medicinskih ortoz in opornic – SIGMAX.  Najvišja možna svetovna kakovost Zamst steznikov izhaja iz strogih notranjih tehnoloških zahtev grupacije Sigmax, iz visokih poslovno-etičnih načel, iz značilnega japonskega stremljenja k perfektnosti.    

Zamst izdelke si lahko ogledate tudi na spletni strani Zamst.si.

Tudi Stephen Curry, najboljši izvajalec in vodja ameriške reprezentance uporablja Zamst oporo A2-DX ki je sestavljena iz 22 različnih delov in 18 različnih materialov in omogoča popolnoma neovirano gibanje ter prileganje, preprečuje pa iverzijske in inverzijske izvine gležnja. Več o opori preberite TUKAJ ali pa si oglejte video...


Items 1 to 12 of 33 total

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction

Items 1 to 12 of 33 total

na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mreža  Seznam 

Set Descending Direction