Krogec 1 Krogec 2 Krogec 3

EDINO URADNO ZASTOPSTVO V SLOVENIJI

041 614 181

NON-STOP KONTAKT TELEFON

  Facebook

 

   

V košarici imate 0 artiklov

0 €
compexPower breatheMioZamst     

O Zamst

O Zamst

ZAMST je športni proizvodni program vodilne japonske grupacije na področju medicinskih ortoz in opornic – SIGMAX.  Najvišja možna svetovna kakovost Zamst steznikov izhaja iz strogih notranjih tehnoloških zahtev grupacije Sigmax, iz visokih poslovno-etičnih načel, iz značilnega japonskega stremljenja k perfektnosti.  

Največja učinkovitost, udobje in enostavnost uporabe.

Za oblikovanje in izdelavo opor podjetje Zamst združuje vsa znanja, neprecenljive izkušnje in vsa skupna prizadevanja, da bi zasnovali profesionalne izdelke, znane po celem svetu. Podjetje Zamst za svoje proizvode uporablja do 18 različnih materialov na en izdelek, kar uporabniku omogoča popolno oporo, varnost, prilagoditev kompresije obenem pa zagotavlja neovirano gibanje. Rezultat je absolutna učinkovitost in zanesljivost.

Ob dejstvu, da so profesionalni športniki primorani nositi oporo tudi več ur na dan ali celo cel dan, so strokovnjaki v podjetju Zamst potisnili udobje tako daleč, da lahko uporabniki pozabijo, da nosijo oporo Zamst. To pa zato, ker so Zamstove opore narejene iz zelo zračnih materialov, imajo zelo natančne in neopazne šive, da pa se izdelek bolj prilega telesu, so izdelali do pet velikosti na izdelek. Kljub tehnološki zahtevnosti so ZAMST opore zelo enostavne za uporabo. Za zagotavljanje popolne opore in maksimalne učinkovitosti mora biti opora Zamst pravilno nameščena. Vse opore se enostavno namestijo, ker imajo dovolj velike odprtine, da jo lahko oblečete ali obujete, skoraj vse pa imajo paščke na ježka, kar omogoča natančno prilagoditev ter ustrezno kompresijo.

Trenutno ni dodanih nobenih produktov.